NEN 7510

Vertrouwelijk omgaan met gegevens

Omgaan met vertrouwelijke gegevens is tegenwoordig zeer belangrijk, zeker in de tijd van internet is het zorg te dragen dat persoonlijke gegevens niet op straat of op internet komen te liggen. De norm van NEN 7510 verzorgt de de informatiebeveiliging in de zorgsector, met dit certificaat bewijs je dat je vertrouwelijk omgaat met gegevens en deze procedure gewaarborgd blijft. De eisen die voor behalen van het certificaat worden gesteld, worden in de meeste gevallen ook gebruikt bij andere procedures. Haal dit certificaat snel in huis, cliƫnten hebben er recht dat op er vertrouwelijk met hun gegevens worden omgegaan.

NEN 7510

Ondersteuning bij het behalen

Met de ondersteuning van budgetcertificering.nl is het voor iedereen mogelijk het NEN 7510 certificaat te behalen, je hebt de keuze uit twee pakketten om snel en doeltreffend aan de slag te gaan. Bij de eerste stap moeten de eisen en normen ingepast worden in de organisatie, dit betekent een stappenplan om dit stap voor stap toe te passen binnen het bedrijf. Een actielijst en een handleiding kunnen hier onderdeel van zijn, binnen een aantal weken is het de bedoeling dat deze procedure is uitgewerkt en kan worden begonnen met het inplannen. 

NEN 7510

Na het behalen van het certificaat

Plannen zijn leuk maar die moeten wel toegepast gaan worden in de praktijk, met de 12 maanden ondersteuning van budgetcertficering.nl haal je niet alleen het NEN 7510 certificaat maar is het doel ook dit te behouden. Ben je van mening dat dit een vruchtbare samenwerking is dan kan dit steeds voor een jaar worden verlengt. Er wordt onder andere in de gaten gehouden dat acties worden opgepakt, beoordelingen van de directie vinden plaats. Maar ook de documenten worden aangepast indien nodig, kortom je hoeft je als bedrijf alleen bezig te houden met het werk en het opvolgen van de eisen en normen.

Geef een reactie